Ben kimim?
Lise okurken yazılım dillerine merak salıp kendimi geliştirmeye başladım. Okulda aldığım eğitimin yeterli olmadığını fark edip kendimi geliştirmek için internette araştırmalar yapıp olabildiğince kendime bir şeyler eklemeye çabaladım. 2015 yılında aldığım eğitimlerin yeterli olmadığını ve kendimi geliştirebilmek için uzman kişilerden eğitim almam gerektiğini fark edip Türkiye'nin sayılı kaliteli eğitim veren yazılım kurslarından "C ve Sistem Programcıları Derneği (CSystem)"nden tekrar temel eğitim alıp, ilerideki çalışmalarımın güvenliğini ve verimliliği arttırmak için temelimi sağlam bir şekilde tekrardan atmış bulundum. 2016 yılında "BT Akademi"den ASP.NET MVC kursu aldım. Yine 2016 yılının başlarında dahil olduğum kapsamlı ve uzun soluklu bir eticaret projesinde sistemin back-end kısmını geliştiriyordum. Şu zamanlar ise yaptığım geliştirmeleri gerek daha esnek bir hale getirmek, gerek daha verimli çalışmak için .NET Core ve Angular teknoloji üzerine kendimi geliştirmekteyim.

Neler biliyorum?
.NET MVC
.NET Core (WebApi)
EntityFramework
Angular
Xamarin (Android ve IOS)
HTML - CSS - JS
jQuery

Neler yapıyorum?
  • PSD'de hazırladığınız-hazırlattığınız tasarımların responsive olarak HTML'e dökümü.
  • WEB projelerinizin entegrasyonu.(Tasarım giydirme, SanalPos, Belirttiğiniz dış servisler.)
  • Projeleriniz için WEB Siteleri geliştirme.
  • Mobil uygulamalarınız için API geliştirmesi.
  • Android ve IOS için mobil uygulama.
Referans Proje - (Backend, Frontend, Entegrasyon)
2016 yılında KATRE ISI firmasıyla, kendilerine kapsamlı ve istediklerine özgün bir B2B ve ERP Entegrasyonlu E-Ticaret sistemi geliştirmek için çalışmaya başladım. Sistem sadece kendi müşterilerine açık olduğundan dışarıya kapalı bir projedir, sistemde müşteriler hesapları ile KATRE ISI firmasındaki hesap borçlarını ödeyebilir, firmanın ERP programı olan ETA'daki stoklarını görüp sipariş geçebilir, firmadan almak istediği birçok rapora kolayca ulaşabilir. Ödeme işlemleri için SanalPos entegrasyonu doğrudan bankalarla yapılmış olup herhangi bir aracı ödeme sistemi kullanılmamıştır. ETA muhasebe programının dışarıdan veri alıp içeri aktarılması için herhangi bir API'a sahip değildir, yapılan işlemler ETA'nın veritabanı üzerinden gerçekleştirilmiştir. Entegrasyon anlık olarak çalışır, ETA programı üzerindeki stok bilgileri gün içerisinde sürekli değiştiğinden, entegrasyon günde 1 kere veri aktarımı şeklinde değil anlık olarak verileri eşleyecek şekilde planlanıp geliştirilmiştir.

İş alımları Pasiftir.