By_MeSuT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam skype adresinizi pm atarmısınız ?
Hocam pmden ileteyim sizde iletin isterseniz eklerim ancak skypte pek bulunamıyorum pm den daha hızlı iletişim kurabiliriz.

muhammed799 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun. belki yapacaklarınız bazı kesimi memnun etmeyecektir ama gerçekten r10'da karşılaştığım en mert adamlardan birisiniz.

Benim yaptıracak bir işim yok ama telefon numaranızı pm atarsanız bende bu mert hareketinizden dolayı size hatay'dan künefe yollamak istiyorum
Hocam sizin gibi güzel yürekli insanların da şu forumda olduğunu görmek gerçekten beni mutlu ediyor Künefe teklifiniz için çok teşekkür ederim, gerçekten o hediyeyi almıi kadar mutlu oldum Allah sizin gibi cömert insanların birine bin katsın Hatay a yolum düşerse yüzyüze tanışmak isterim, eğer sizin yolunuz İstanbula düşerse mutlaka beklerim

MaDBhR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar

Daha Önceden Birleştirdigim Bir Sayfadaki Kullanici Adini Alabiliyormuyuz Hocam Dalginligima Geldi Kullanici Adi Dogal Olarak Silindi ve Şimdi Oyle Bir Sayfa Olmamasina Rağmen Alamiyorum Ama İmkani Varsa Yardımcı Olursan Sevinirim.
Sevgili hocam verip vermeyecekleri teknik kısma inanın haiz değilim. Ancak elimizde panel var, ister yeni bir sayfa açın ona deneyelim, ister birleştirdiğiniz sayfaya deneyelim, vermezlerse tekrar tekrar deneyelim, olmadı hobi olarak ara ara nedeyelim Ancak bence verirler çünkü alınıp satılan jenerik usernameler de bu destek paneli aracılığıyla alınıyor

hediyecim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşeyin maddiyat olmadığını bilen böyle güzel insanların olduğunu bilmek vediği hizmetten daha güzel tebrik ediyorum

Allah razı olsun üstadım, r10.net ten sizin gibi güzel insanlardan birçok bilgi ve tecrübeyi kazanıpta, maliyeti sıfır olan ve hiçbir uğraşı olmayan sadece bazı kullanıcılara sağlanmış bu imkanı kullanma karşılığında ücret yada herhangi bir maddiyat talep etmek benim için edepsizliktir

Ayrıca dostlar, eğer ki gördüğünüz kullanılmayan yada aktif olmayan usernameler varsa yeni bir sayfa açarak başvuruda bulunabiliriz. Bunun için de ücret ödemeyin ben elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.

Son olarak değerli dostlar, ben mavi tık kabul edilmiyor ancak gri tık başvurusun kabul ediliyor diye biliyordum fakat şimdi pcye geçince panele baktım ve şöyle bir sayfaya yönlendiriyor.

Fakat panelden şu işlemler yapılabiliyor.

Ayrıca olur mu bilmiyorum fakay sayfa onayı için "Yukarıdakilerin Hiçbiri" seçeneği kullanılabiliyordur belki de. Onun görseli,

Kısacası, panelde görmüş bulunduğunuz tüm hizmetler için ben size seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Facebook hesabımızda 2 internet projesi için ciddi reklam ücretleri ödendiği için panel açılmış bana, prestijli olduğu için dikkate alırlar diye düşünüyorum.

Ancak belirttiğim gibi ben teknik detaylara vakıf değilim pek fazla ( bilinecek çok şey yok gerçi ) panel sahibiyim. Panelden neye ihtiyacınız varsa söylersiniz yardımcı olmaya çalışırım.