Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir bc vc ile sorunsuz çalışan ama son 3 dönemdir parasını alamayan bir arkadaşımın ricası üzerine bu konuyu açıyorum. Yazdıkları aynen kendisine aittir:

Senelerdik bcvc den sorunsuz ödeme alıyorum, ne zaman paypaldan iban'a ödeme almaya geçtim ödemeler gelmemeye başladı iban girdikten sonra ödememi aldım daha sonra 2 kere ibanıma ödeme gönderilmedi, 1 keresinde sesimi çıkarmadım düzelir problem vardir diye daha sonra yine ödeme gelmed ticket attım cevap gelmedi, daha sonra tatilde olduğum için bi kaç hafta giremedim sisteme tc onayı gelmiş ve haliyle ödeme gelmemiiş para birikmiş tcmi onayladım kayıt ettim, daha sonra 196 dolar kadar ödemeyi yine aynı ibanıma gönderilmesini istedim iban değişmedim yani cuma günü ödeme yapmasını bekledim ve yine gelmedi ptesi günü... resmen adam dolandırmaya başlamışlar, ticket attım yine cevap yok, ödemelerim gelmiyor acil bakılmasını istiyorum.

http://prntscr.com/bs7ulk

3 kere gönderildiğini söylüyor 3 ündede ödeme yok. Eger istenirse atmden son işlemlerin tüm fotosunu makbuzu alabilirim ödeme gelmediğine dair.

site mail = coderkesh@gmail.com
k.adı = batucod16

Acil ilgilenilmesini istiyorum, ben boşuna koymuyorum linkleri, kısaltmaları hakkıyla kazanıyoruz sonuça, sunucu ödemelerim geçti, şimdiden teşekkürler..