Önce normal birşekilde konuşurdum,böyle birşey gördüğümü ve neden gizlediğini sorardım.Baktım lagaluga yapıyor yol verirdim,çünkü başka şeylerde gizliyor olabilir. Ama doğru düzgün nedenleriyle anlatıyor,olması gerektiğini ama kızacağını bileceği için saklamak zorunda olduğunu ve bunun için üzgün olduğunu belli ediyorsa,onu anladığımı ve sevdiğimi,sevenlerinde birbirinden birşey saklamaması gerektiğini anlatırdım. Eğer ki kızılacak birşey olsa bile anlatması gerektiğini ve konuşarak bunun halledebileceğini söylerdim.Böylece o da gizli gizli işler yapmayacağını güzel bir şekilde öğrenmiş olurdu.
Konuşmayı denedim, ama yaptığı/giydiği şeyi savunuyor. Benden gizleme ve bana söylememesinin nedeni ise benim izin vermemem yada izin vermeyeceğimden dolayıymış. Bu yüzden böyle bir şey yapmış. Çok zor bir durumdayım ve bütün güvenim yıkıldı.
Sen her an onu düşünüp ona göre hareket ediyorsan ve o senin istemediğin bir şeyi senden gizli yapıyorsa sorun var demektir. Düzgünce sor kem küm ederse yol ver gitsin. Hele birde senin istemediğin birşeyi yapmış ve o anın fotoğraflarını da senin görmeni sağlamışsa bunu - seni kendinden senin isteğin ile ayrılmanı - istiyor olabilir.
Fotoğrafları benim görmemi sağlamadı, normalde ikimizinde sosyal medya hesabı yok ama ben gördüğüm bir profil fotoğrafından şüphelenip facebooka girdim ve bildiğim arkadaşlarının profillerini dolaşarak ulaştım fotoğraflara ve şok oldum.
Hocam al karşına konuş, yapmasın birdaha, üzülme düzelir inş.. evlenirsiniz en kısa zamanda seviyorsun belli.