Merhaba arkadaşlar,
- 2 gün önce (ilk onayı geçmiş hesabımdan) başvuru yaptım ve dün gece yani bu sabah vakitlerinde onaylanmıştı.
- Aynı gün başvurumu kullandığım hesaptan da yapmıştım ve ilk onayı bile almamıştı henüz.
--------
İlk onayı geçen hesabım 2. onayı da sabah vakitlerinde aldıktan sonra o hesaba yönetici olarak diğer hesabımı (onay almayan) ekleme hatasına düştüm.
Neden böyle dedim?
x@gmail.com hesabım ilk onayı geçti ve
y@gmail.com hesabım ilk onayı geçememişti. ikisiyle aynı anda başvuru yaptım ve
x@gmail.com olan onaylandı, reklamlar görüntülenmeye başladı. ben de
y@gmail.com u yönetici olarak ekleyip
x@gmail.com u yöneticilikten çıkarttım.
(hesabı kullanmıyorum diye)
Az önce hesap onaylanmadı hatası aldığımda hesaba erişemediğimi fark ettim ve aklıma şöyle bir teori geldi.
x@gmail.com ile
y@gmail.com hesaplarına aynı anda başvuru yaptığım için birisi onaylandı diğeri sonuçlanmamıştı. kabul edilen hesabın adsense aktarıp, google ile bağlantısını kesmiştim tamamen hesabı silmiştim.
y@gmail.com hesabının ise sonuçlanmamıştı, ben de diğer onaylı adsense'yi buna atınca buna gelen onay maili direkt üzerine olan adsense'yi kapatmış olabilir mi?
--
Sanırım yapabileceğim bir şey yok...
Onay alan maili sildim.
Onaylı adsense'yi, onay alamayan maile aktardım..
Onay alamayan maile bir de olumsuz mail gelince onaylı adsense'yi de düşürdüler..
--
Belki bir umut, yapabileceğim bir şey vardır diye bu konuyu açıyorum. Az önce tekrar başvuru yaptım. Kafayı yemek üzereyim :/
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:09:49 -->-> Daha önceki mesaj 18:00:22 --
Konuyu Adsense tartışma forumuna taşıdım fakat direkt yetkili birilerine nasıl iletebilirim? Çünkü yasak veya cezaya sebebiyet verebilecek bir şey yaptığımı veya uyguladığımı düşünmüyorum.