tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, yaklaşık 900-1000 kredim oldu fakat halen sitelerimi ekleyemedim. eklemek istediğim siteler imzadaki ilk 2 ve başka bir site daha. adresi yazıyorum, kelimeyi yazıyorum. ekliyorum. test yeri aılıyor. google'da aratıyor. sonra o şekilde takılıp yanıt vermiyor ve görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. neden bu sorun oluyor?
işletim sisteminiz nedir? kelimelerde aramalarda ilk 10 sayfa içinde bulunuyor musunuz? kelime ve kelime için eklemek istediğiniz web siteleri organichit@gmail.com adresine mail gönderirseniz yardımcı olalım.

The_Memo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenize giriş yapamıyorum antivirüs programı virüs algılıyor ve açılmıyor
hangi antivirüs programında sorun yaşıyorsunuz? organichit@gmail.com adresine ekran görüntüsü gönderir misiniz? gezilen sitelerden kaynaklı uyarı vermiş olabilir. programa izin verip kullanabilirsiniz.

Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu programın yabancı siteler içinde kullanabileceğimiz versiyonu yokmu. ingilizce sitem içinde denemek isterim.
program türkiyeden türk kullanıcılar kullanmaktadır. %90 türkiye ziyareti alırsınız. %10'a yakın avrupa ve türkiyeye yakın ülkelerden ziyaretler gelir. yabancı siteniz için kullanabilirsiniz. organik ziyaretler için google dilini belirleyebiliyorsunuz.