Merhaba arkadaşlar, sosyal medya ile alakalı çeşitli çalışmalar ve aldığım eğitimlerden sonra, r10 piyasasınada hizmet vermeye başladım.

Sosyal Medya hesaplarını kurumsal yada bireysel olarak yönetip, doğru stratejiler ile ciddi büyümeler yaşayabiliriz.

Planlamaları haftalık yapıp, kreatif fikir, içerik stratejisi, görselleri tamamen kendim hazırlıyorum.

Prensip olarak link kısaltma vs. ler kullanmayıp, bağlantılı linklerle çalışıyorum.

Çalışmaya başladığımız ilk andan itibaren rakip analizleriniz yapılır, sizlere bilgi verilir ve bu doğrultuda stratejik olarak planlamalar yapılır.

Bu raporlamalar size sürekli bildirilir.

Facebook , Twitter, İnstagram, Linkedin, Youtube gibi hesaplarınız açılarak, markanıza uygun şekilde düzenlenip, gerekli işlemler başlatılır.

Her marka her platformda olmak zorundamıdır ?

Kesinlikle hayır, içerik stratejilerine ve markanıza uygunluğunu değerlendirip, hangi hesaplarda olup olmayacağınızı değerlendirip, raporları sunulacaktır.

Reklam gönderim seçenekleri ile dönemsel olarak satışlarınızın zirvesine çıkabilir, kendinizi bir anda büyümüş ve müthiş bir topluluğa sahip olmuş hissedebilirsiniz.

Benimle çalışmak, fiyat ve teklif almak için pm atabilir, konu altından tarafınıza ulaşmamı sağlayabilirsiniz.