Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ozonkit simdi sistemde arama kısmı baska bir fonksiyonel baglantıdır , normal tıklama ile girip urune ulasma baska bir fonksiyonel baglantıdır. ama sizin dediginiz modulle yapılmasının imkanı yok gibi.yada yapan bir arkadas varsa bizede ogretirse sevinirim.
Bunu araştırırken ben de öğrendim yabancı forumlardan opencartın çalışma tekniğinden kaynaklıymış, ancak yine de ürünü tek bir ana kategoriye ve alt kategoriye bağladıysan bunu çözmenin bir yolu varmış, ancak 1.5.5.1 ile çalışan henüz göremedim, birileri yardımcı olursa yapan arkadaşların linklerini atabilirim. Bir de ürün özelliklerinde gösteren bir modül buldum en kötü onu kuracağım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:57:29 -->-> Daha önceki mesaj 00:06:10 --

Arkadaşlar, sorunu çözdüm, eğer sitenizde paladin seo manager varsa ki olmalı, seo tools sekmesinde, tools kısmında seo breadcrumbs diye bir alan var, orada mode for the productı longest, mode for category kısmını da full olarak değiştirseniz sonuç alıyorsunuz. Umarım yardımcı olmuşumdur