Öncelikle herkese güzel zaman gercimelerini ve hic bir olumsuzlukla karsilasmamalarini dileyerek basliyorum,
Bakin arkadaslar olumlu yada olumsuz olarak yorum yapabilirsiniz bana hak vere bilirsiniz yada vermeye bilirsiniz az cok hepiniz de biliyorsunuz basima gelenleri, onun icin hem size yardim etmek amacli hemde uyarma amacli bu paylasimi yapiyorum.
Merge ve sayfa ismi degistirmek icin insallah pm atarsaniz hangi yollari takip etmeniz gerektigini size aktaracagim ücret karsiliginda aldigim formulü hic bir ücret talep etmeden sizinle paylasmaya hazirim. Ama öncelikle size bir kac altin kural ögretmek istiyorum!
Merge ve isim degisikligini sadece 1 yildir kayitli ve hic olumsuz not almamislara veriyorum yeni kayitlara vermiyorum kusura bakmayin.
Bakin arkadaslar ucunda ne olursa olsun sahip oldugunuz bir sayfanin bütün güvenlik önlemleri sizde oldugundan emin olun. Nasilmi Reklam hesabiniza kayit edin sayfanizi baska bir kisi tarafindan islem yaptirirken asla ve asla hic kimseye güvenmeyin, cünkü karsinizdaki adam size tabikide göz boyayici sözlerle gelecektir ve sizi kendine inandirmak icin türlü yalanlar söyleyecek bir ortam olusturacaktir! Bunun icin eger kendiniz beceremiyorsaniz bile baskasina islem yaptirirken mesela bir sayfayi sifir bir sayfaya Merge islemi yaptirirken iki sayfaninda sizde olduguna ve sayfalari sizin actiginiza özellikle dikkat edin. Cünkü 100klik bir sayfaniz var bunu sigira atiyorsunuz eski sayfa sahibi sizken yeni sayfa sahibi islem yaptirdiginiz adam olursa bu adamda uyanik oldugu ve Facebook u sizden daha iyi tanidigi icin her türlü 3 kagitciligi kullanip bu sayfayi kendi üstüne geri alabilir ne yaparsaniz yapin geri alamazsiniz! Önemli husularin en önemlisi budur Sayfa SAHIPLIGI KESINLIKLE SIZDE OLMALI! VE SAYFA MERGE OLUCAKSA GENE SIZIN ACTIGINIZ VE SAYFA SAHIBI OLDUGUNUZ BIR SAYFAYA MERGE ISLEMI YAPTIRIN. Önemli birine islemmi yaptiracaksiniz? Teamviewer diye bircogunuzun kullandigi bir program var Kendi sisteminizin üstünden giris yaparak yaptirin islemlerde sifre istediginde sonucta sizin sifreyi germeniz lazim hemde sayfanizda ne gibi seyler oldugunuda adim adim takip edebilirsiniz.
Ben tabikide basima gelen olaylar yüzünden sizi hem uyarmak hemde size karsi dürüst ticaret yapmak isteyenleri belirlemeniz icin bunlari anlatiyorum. Bir diger konuda Merge ve Isim degisimi icin satin aldigim formulü sizlerle paylasmak istiyorum. Sizlere R10.net Ailesinin Cok güvenilir bir ortam oldugu ama dogal olarak kimseyi yakindan tanimadiklarini kimin kalbinde sikinti var kimin kalbinde sikinti yok bilemedikleri icin herhangi bir hatada kendinizi yargilamanizi ve öyle yol almanizi istiyorum.
Birde Mentios hesaplariniza asla telefon numarasi eklemeyin sadece email ile kayit edin cünkü telefon numarasi ile eklerseniz kolayca baskalarinin eline geciyor.
Kendinize Iyi bakmaniz ve iyi vakit gecirmeniz dilekleriyle simdilik size veda ediyorum.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.
Bir emek veriliyor burada ve gerekirse ücrette takdim edebilirim.
Detaylı pm alabilir miyim ?