gunesbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucretlı yardımcı olacabılecek varmı arkadaslar
hocam direk nakit bir ücret almadan backlink yada facebook paylaşımı karşılığında elimden geldiğince yardımcı olurum.

yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de bu eklentiyi kurdum reklam çıkmadıgı için kaldırmıştım, şimdi pokemon içeriğini görünce yazının çok uzun oldugunu gördüm ama reklamın da çok fazla oldugunu gördüm, siz pokemon içeriğinde kaç tane reklam görüyorsunuz? ben pokemon yazısında 10 kadar reklam gördüm acaba yanılıyormuyum.

kazanç durumu nedir acaba?
-Hocam öncelikle hangi eklentiyi kullandığımı nasıl gördün, o kadar saklıyorum sitedeki eklentileri
-Pokemon içeriğine yanlışlıkla çok fazla sayıda reklam bastım, sonra facebooka reklam verdiğim için kaldırmaya üşendim o reklamları. 10 biraz fazla sanırım da ben 5-6 tane görüyorum. Son paylaştığım "Kadın Paramotor...." içeriğine bakarsan tek reklam var, o da adsense reklamı

Şuan facebook reklam durumu şu: http://prntscr.com/brnxyi

Ben bir süredir Instant Article olayını uyguluyorum sitede ama reklam olayını bugün baktım.

2 çeşit reklam ekleyebiliyorsun. Ya facebooktan reklam alıyorsun yada kendin giriyorsun. Facebook reklamı biraz deneyeceğim. Ama şuan görünürde facebook bgbg'i 0,04 adsense 0,07 gösteriyor. Sitemin çok ziyaretçisi olmadığı için şuan bir şey söylemem güç.

Facebook'un dezavantajı ödeme için vergi mükellef belgesi istiyor. Açıkcası o yüzden adsense ile çalışacağım sanırım.

Edit: saat geç oldu falan gözümden kaçmış facebook 0,04 dolar adsense 0,07 tl gösteriyor