ben bu arkadaşın dediğinden hariç, eklentiyi ilk aldığımda da belirtmiştim, 3-4 ay öncesinde de belirtmiştim şöyle bir güncelleme istiyorum.
Ben haber sitemde kullanıyorum bu eklentiyi ve bir haber girdim örneğin;
Bombalı saldırı 3 şehit - 5 yaralı --- > haberin başlığı ve haberi photoshop'dan manşet aldım, yayınladım.
Aradan bir süre geçti 1-2 saat kadar ve şehit sayısı ne acıdır ki artıyor benim haberimin başlığı, içi, photoshop manşeti gibi ne varsa değişecek.
Bombalı saldırı 4 şehit - 4 yaralı --- > şeklinde manşet değiştirdim, bu değişikliği haberi güncelleyerek yaptım. Siteye giren ziyaretçi ilk haberin başlığı ve tasarımını görecek anasayfada ancak ben değişikliğin ona yansımasını istediğimden ne yapıyorum, tüm cache'i siliyorum. Bu da haliyle günde 300-400 içerik girilen sitemde habire cache sildiğimden dolayı aşırı bir CPU kullandırıyor.
Ben istiyorum ki bir haberi güncellediğimde sadece o haberin içini + sadece ana sayfanın cache'ini otomatik silsin.
Bu söylediğim şu anki çalışma düzeninde kullanan kullanıcıların herhangi bir çalışma işlevini aksatmaz ve benim gibi içeriği daha sonra güncelleyenler için fayda sağlar.
Merhaba yazınızı okudum şu an zaten her yazı eklediğinizde iki özellik var ya tüm cacheyi sildiriyorsun yada sadece ana sayfa cachesini sildiriyorsun bu sayede eklendikten sonra anında yeni eklenen içeriği görebileceksin hocam