Zeytinlik demelerinin sebebi daha cezbedici daha kolay satmak için yazılmış şey. Mandıra filozofu filmi geldi aklıma bu dediklerinizden sonra, gerçekten güzel umarım düşündüğünüz gibi olur.
Alacağınız yeri almadan önce belediyesiyle görüşüp yapmak istediklerinizi söyleyin izin verip vermeyeceklerini öğrenin daha iyi olur. Dayım ağvadan arsa aldı aynı sizin mantıkla üstüne prefabrik yapıp yazlık olarak kullacaktı aldıktan sonra malzemeleri götürdük belediye malzemeleri indirmeye bile izin vermedi. Prefabrik bile koydurmuyor. O yüzden önceden iyi araştırmanız lazım.
Misal bugün bir yer buldum gayet hoşuma gitti. Denize sıfır bir yer. Hem kafamdakileri yapabileceğim hemde yazın tatil yapabileceğim güzel bir yer. Balık tutabileceğim, ufak bir tekne yapıp açılabileceğim güzel bir yer. Aklıma acayip yattı hatta neler yapabilirim onların planını yapmaya bile başladım sizlerinde yer olarak fikrini almak istiyorum.
Arsa 300 m2 Denize Sıfır - İmar durumu Turizm olarak yazılmış. İstediği fiyat 29 bin pazarlık var yazıyor mesaj attım son fiyatı istedim bekliyorum