Prostavaryo

eklentinin Sürüm 1.3.3 ücretli, Sürüm 0.8.5.9 ücretsiz versiyonuna dün uzun zamandır beklettiğim güncellemeyi yaptım ve her güncelleme sonrası standart müdahalem olan bir yazıyı sonradan tekrar güncellediğimde cache silmesi için

if($new_status == "publish" && $old_status == "publish"){
					if(defined('WPFC_DELETE_ALL_CACHE_AFTER_UPDATE') && WPFC_DELETE_ALL_CACHE_AFTER_UPDATE){
						$this->deleteCache();
					}else{
						$this->deleteHomePageCache();
					}
bölümünde değişiklik yaparak cache silinmesini sağladım. Yani else bölümüne $this->deleteHomePageCache(); diyerek bir yazıyı güncellediğimde ana sayfanın cache'inin silinmesini sağladım.

Mobil cache sistemini daha önceki bir versiyonda türkçe karakter sorunu oluştuğu için zaten kapatmıştım, bu sürümde de mobilde facebook üzerinden gelen ziyaretçilere karakter sorunlu mobil temam açıldığı için kapalı ancak bugün farklı bir sorunla karşılaştım.

Sitedeye destkop üzerinden girmiş birisi, manşette bir haberi tıkladığında mobil temada içerik sayfası açılıyor ve yine karakter sorunlu olarak açılıyor. Cache sildiğimde sorun düzeliyor fakat ne sıklıkta yaptığını bilemediğim için sürekli cache silmek zorunda kalıyorum.

Eklenti sahibi arkadaş bir el atabilirse çok memnun olurum