Google Adwords konusunda yaklaşık 5 yıldır Google Sertifikalı İş Ortağı pozisyonunda birçok firmaya danışmanlık, adwords eğitimi, ileri düzey hesap kurulumu ve yönetimi ile optimizasyon desteği vermekteyiz.
Reklam çalışmasına başlamadan önce sektörünüze uygun anahtar kelime analizi yapılarak detaylı bir rapor çıkartılır ve Google Adwordsde yapılacak çalışmalardan içerik ağı ile arama ağı konusunda müşteriye ücretsiz danışmanlık hizmeti verilir.
Mecra belirlendikten sonra reklamlarınız Google Adwords Sertifikasına Sahip 8 kişiden oluşan özel ekip tarafından 24 ssaat kontrol edilip geri dönüşü arttırmak için sürekli değişiklik yapılır.
Bu ekip sektörünüz ne olursa olsun özel optimizasyon desteğiyle bütçenizi minumum seviyeye indirmeyi tahaahüt eder.
www.genckanmedya.com