Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar aslında bu sekilde bırakmanıza üzüldüm açıkcası.çünkü işini hakkıyla yapan insan azdır bu forumda.ve sizin hakkınızda duydugum seylerde hic kotu degildi o yuzden uzuldum.

Ama yukarıda alıntıladığım kelimede bazıları diyerek herkesi zan altında bırakmanız yanlış olur.eger boyle bir kisi varsaki "w...z" modul kullanmak zaten yasaktır ve buna izin veren kullanıcı varsa bu suça ortaktır bunu direk belirtmeniz gerekir.

bu sekilde olan rakiplerinizi direk belirtirseniz insanların hem bilgilenmesi hemde Forum yonetimimizin konuya el atmasına yardımcı olursunuz.
İsim belirtmeye gerek duymuyorum, yoksa her nedenime sebep olan kişileri yazmam gerekiyor buda gereksiz sadece şunu belirteyim.

Örnek olarak Paladin Seo eklentisi çok kullanılıyor ve bu modülü kullananların %90 ı wrz kullanıyor.
Yazılımcısı : RomarioT bu arkadaşla iletişime geçtim ve konuyu belirttim. İsimde verdim, adam evet biliyorum dedi. Sadece Türkiye de bu sorunu yaşıyorum dedi. Ama uğraşmak istemiyorum yorumunu yaptı. O yüzden bende kendimi dinlenmeye çekiyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:06:32 -->-> Daha önceki mesaj 09:03:19 --

_PatroN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pire için neden yorgan yakıyorsunuz ki ?

Sizi üzen, canınızı sıkan tipler asla bitmeyecekler.
  • Bilgisayarın açma kapama tuşundan başka bi nane bilmeyen zavallılar,
  • Bende yazılımcıyım ama şu an vaktim yok diyen uydurukçu kocakafalılar,
  • Lisanslı yav diyip 15-20 dolar dan kaçan wer3z kullanan sahtekarlar,
  • Nolcak yav şunu da yapsan diyen sığ beyniler,
  • Ayran gibi, onu kaldır şunu oraya koy diyen zürafa şeyindeki kelebeklerden
çok ama çok var. varsın onlar ben malım, anlamıyorum, diyip onlar yok olsunlar.

Üzüldüm çünkü bu aralar işi gücü bırakan çok dostum var.
Bence bir kez daha düşünün.
Sağolasın ama kendimi eğitmek istiyorum, o yüzden yazılım ve php üzerine ileri düzey kurs alıp, kendi kafamdaki projelerle uğraşmak istiyorum.