Merhaba Arkadaşlar,
Bazı arkadaşlar beni tanır ve bilir. Opencart ve Presta gibi bazı sistemlerde destek veriyorum. R10 dan iş alımını durduruyorum, şuan skype adresimde olan müşterilere destek vereceğim.
Kendi sistemimi yazana kadar da kolay kolay R10 bünyesine katılmayı düşünmüyorum.
Neden Olarak;
31 itrade bulunmasına rağmen, yaklaşık 100 den fazla iş yapmışımdır. Kimseye bu konuda yalvarmadım, yalvarmamda zaten saçma geliyor. Çünkü müşteri ile görüşürken referans gönderiyorum zaten.
1. Neden : Bazı müşteriler olsun olumsuz yorumlardan dolayı dolan-dırıcı gibi davranan gereksizlerde oldu. Zaten -itrade aldığım hiç bir müşteriden de parasını almamıştım zaten.
2. Neden : Rakiplerimden bazıları, lisanssız modül ve temalar kullanarak daha ucuz işler yaparak öne geçiyor. Bu yüzden dolayı psikolojimi ne bozmak ne de canımı sıkmama gerek olmadığı için uğraşmıyorum.
Opencart Eticaret Kullanıcıları için ufak bir uyarı yapım:
* Themeforest lisanslı tema kullanıyorum diyorsanız, Themeforest kullanıcı girişi yapıp, orda temanızı görmüyorsanız lisanslı değiller.
* Modülleriniz Opencart.com dan alındıysa, yine aynı şekilde Opencart kullanıcı girişi yapıp, orda modüllerinizi görmüyorsanız lisanslı değiller.
* Modülleriniz Opencart.com dan alınıp, türkçe bikaç değişiklik yapıp, içinden 2 kodu değiştirip size satan arkadaşlardan aldığınız modüller lisanslı değiller.
ve yasal bir problem olduğunda şuanlık yok, olduğunda siteyi yapan adam bir şekilde kurtulur, ama siz kurtulamazsınız.
Neyse ben uyarımı yaptım. Sağlıcakla kalın, Hayırlı Lisanslı Satışlar ve Kazançlar.