Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pasaport kayıtlı ZERRE cizik yok galaxy s6 telefonumu 1000 tlye satiyorum.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. el düşünmüyorum.

SilverWolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kriteriniz bütçe ise J7'yi en son bir arkadaşıma bin TL civarı aldırmıştım ve özellikle tercih etmiştik.. memnun.. Haricinde bu tür cihaz tavsiye sorularında kriterler belirtilmelidir. Mesela ben Note serisi takip ediyordum ama uygun fiyatlı olmaktan çıktı ve büyük ekran çıkmıyor. Ben de Note 2, Note 3 Neo'dan sonra bu sefer donanım özelliklerinin yeterli olması ve özellikle ekranın 6 inç olması sebebiyle tercih edeceğim.
Tabii belirttiğiniz fiyat aralığında değil ve bazılarınca ekranı çok büyük olduğu için alınmaz ama benim için tercih sebebi.
Fikir vermek için yazdım. J7 fiyat performans ürünlerinden biriydi. 940 TL'ye aldırmıştım ilk alan arkadaşa, halen de alınabilir bir cihaz. Güncelleme de aldı.. En son 5.1.1 Lollipop idi. Marshmallow güncellemesi alacak cihazlar arasında görünmüyor.. Mobil yazdım yazım hataları olabilir. İyi günler.

Not: mobil sitede cevap yazınca geçersiz link hatası aldım. Yönetimin bilgisine..
samsung galaxy j7 yi babama aldık.gayet memnunuz.bundan onu ilk tercihime yazdım.alternatif olarak,üstüne biraz daha katarak neler alabileceğimi araştırıyorum.

Simplix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse yazmamış ama iPhone düşünmez misiniz?
iphone bana göre aşırı pahalı.ama iyi telefon.
Webdunyasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıfır iphone 5s ya da ikinci el iphone 6

iphone dışındakiler hep hata
iphone 5s ekranı küçük ve 8 gb lık modellerinde hafıza problemi var.bundan tercih etmiyor.ayrıca kalın ve kaba gözüküyor.

LG G4 sizce nasıl?