SaLiVa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Partnerlik yıllarca tartışılan bir konu olmuştur. En büyük YouTube'cular her zaman partnerlikten uzak durun diyorlar yıllardır (pewdiepie en basit örneğidir) Ben burada sizin partnerlik ilanınızı baltalamaya çalışmıyorum ama böyle çok kazandırır, şöyle çok kazandırır demektense, sizinle çalışan belli başlı kanalları bildirmeniz referans açısından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Bana 3-4 yıldır sürekli partnerlik teklifi geliyor ordan burdan, uzak durmamın en büyük nedeni yabancı büyük partner kanallarının hemen hemen hepsinin küçük kanallarla hiç uğraşmaması ve oturdukları yerden pastanın büyük kısmını çalmasıdır.

Neyse lafı uzatmayım, reklam güzeldir, ilan güzeldir, ama biraz da örnekler vermek gerekli diye düşünüyorum. Yoksa herkes şöyle kazandırıyoruz böyle kazandırıyoruz diye hava atmaktadır (sözüm size değil)

İyi kazançlar ve başarılar diliyorum
Merhabalar, en büyük youtuberlar parnerden uzak mı durun diyor. ? Enes Batur, Burak Oyunda, Furkan Yaman, Pewdiepie vb. gibi kanallar. Bu kanallar hep partnerlerle çalışıyor. Kim partnerden şikayet etmiş ki. Eğer bir partner işini yerine getiremiyorsa, tüm partnerleri eleştirmek doğru değil. Bazı partnerler vardır parasını alır köşeye çekilir. Zaten paramı alıyorum der . 7/24 destek veririz gibi bir ifade kullanırlar ama oda yoktur. Biz söylüyoruz. Ben bir yazılımcı olmama rağmen herhangi bir tema yapmadım. Çünkü ben bir MCN değilim, hubum. Sadece başvuru formu ve açıklama yeteceğini düşündüm. O kadar MCN firmasının ellerinde tema varda ne oluyor ki. Ne kadar destek sağlayabiliyor. Sadece ilgi amaçlı yapıyorlar. Onun haricinde kanal partnere geldiği zaman ne destek var, ne de bir şey. 7/24 diyerekte kimseyi kandırmayalım. Ben açıkça söylüyorum. Elimden geldiğince her türlü yardım etmeye çalışacağım.

İkinci hususa gelecek olursak. Anlaşılan yukarıdaki yazımı tam olarak okuyamamışsınız. Partner videolarınızı öne çıkarır. Ve öne çıkardığı içinde videonuz farklı kitlelerle buluşur. Böylece farklı kitlelerle çok para kazanabilirsiniz. Bunu demeye çalıştım normal şekilde gelip çok para kazanırsınız gibi bir ifade kullanmadım.

Üçüncü durum hubluk alalı zaten fazla bir gün olmadı. 3 kanal geldi. Onların kanal link davetiyelerini de MCN'ye yolladım. Yani derseniz ki 3 - 4 aylık hubsunuz tamamdır ama daha o kadar olamadık. Domain yaşına bakmayın. Onu önceden almıştık.

Dördüncü durum yabancı partnerle Türk partner bir değildir. Yabancı partnere durumunuzu herhangi bir şekilde dile getiremezsiniz. Ve bizim skype desteğimiz de var. Bizim MCN mizde Türk. Ve biz pastanının büyük kısmınıda çalmıyoruz. Neler yapabileceğimizi yukarıda da belirttik.