Agario sitem sunucu olmadığı için kapatmıştım hocam domaini de ihtiyaçtan dolayı sattım 50

ye. Sonra sponsor aradım zar zor buldum iyi kötü bir vds. Yeni domain aldım hadi Bismillah dedim 3 gün sonra mesaj geldi.
"Elimizde sunucu kalmadı, Müşteri sunucu istiyor. Maalesef sunucuyu kapatıyorum."diye.
Bende tamam dedim mecbur. Şuanki domainde sizin istediğiniz bir hit yok. Size uygun bir site değil yani hocam.
agario sitenin adresini pm ile at eger uygunsa bir kac port veririm siten akdif kalır parana kazanmana bakarsın tabi siten uygunsa veririm portları
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:01:43 -->-> Daha önceki mesaj 01:55:32 --
Çok güzel yazmışsınız hocam. Bence de bana bu sektörde yer yok

Ben en iyisi meslek edinmeye bakıyorum.
Buradan bir arkadaştan Almanca günde 5

kazandıran bir site almıştım 50 ya

sonra baktım kı kazıklanmışım. Yaklaşık 50 kişiden 50 alınca Çoğu kişi madur olmuş üst üste şikayet konuları açılınca sadece uzaklaştırmayla kurtuldu

Yani elimi attığım yeri çürütüyorum
Kardeşim merhaba
Emin ol ki sana burada para kazanmana yardım edecek kişi sayısı 1 elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdır. Edenlerde hep yanında olmayacak bu nedenle kendin hayata atılmalısın. Hayatta sadece webden para kazanılmıyor dışarıdan da kazanabilirsin.
Sana tavsiyem eğer okuyorsan hala bir sektör belirle ve kurumsal bir firmada stajerlik yap. Eğer kendini geliştirirsen ordan devam edersin. Ekstra olarak yabancı dilin hayatına ne kadar kritik yönler vereceğini bildiğini umuyorum. Eğer illede webden kazanmak istiyorum dersende ticari zekanı arttır , olaylara bakış açın değişir.
Sırf google'da uygulamaları telefona indirip 5 yıldız yorum yaparak bile ayda 600 - 700 tl kazanabilirsin.
Günde 10 tane 200 kelimelik makale yazsan ayda 600-700 tl kazanabilirsin.
300 lira masraf ile 15 tane web sitesi açıp 3 ay boyunca hergün 2 içerik girerek paravan blog diye tanesini 200 tlden satabilirsin. 15x200 : 3000 tl