KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de anlamadığım o işte yahu vatana millete zarar veren bir sürüngen itilaf edilmiş ise bundan ancak gurur duyulur mutlu olunur.Her zaman şunu söylüyorum siyaset ile ihanet kafiyelidir.Bu kafiye bazen insanlarda kavram karmaşası yaratıyor.Bu it öldü ise ülkemizin yararına bunu anlamalıyız.Kimin hangi nedenle bu iti öldürdüğünün önemi yok ölmedi ise ülkemizin zararınadır.
Aslına bu konuya sosyolojik olarak bakmak lazım.Şöyle ki şu itin ölüp ölmemesi bile iktidar yanlısı olanlar yada olmayanlar arasında tartışma yaratıyor.Sosyal ağlar da öyle yorumlar var ki nerede ise bu itin ömrü uzun olsun diye dua edecek insanlar var.
Açık ve net apo iti asılsa mutluluk dan ağlayabilirim ama bugün hükümet apo itini asalım mı diye refarandum yapsa sırf akp ye karşı olmak için hayır oyu verecekler var.
Ben de akp hükümetine karşıyım ama akp ye karşı olmak vatanımızın milletimizin yararına olan olaylarda mutlu olmama gurur duymama engel değil.
Keşke her ak parti muhalifi senin gibi olsa...
En azından ruslarla aramız bozulduğunda rusya yanlısı olmazdı milletimiz, yada ermeni yanlısı olmazdı herkes ülkesini desteklerdi ve bunun gibi birçok örnek var.
Aynen söylemiş olduğun gibi "bugün hükümet apo itini asalım mı diye refarandum yapsa sırf akp ye karşı olmak için hayır oyu verecekler var"