EditorumORG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya girenler ve alıcı olanlar kesinlikle ücret aktarılmadan siteyi devir etmem. Konuları özene bezene sabahtan akşama kadar oturdum araştırdım, buldum, gezindim ettim. Hit %100 google'dan geliyor. Sosyal medya vs. değil. Siteyi hiç bir yerde paylaşmadım.

Analistic bilgileri neden yok? Çünkü siteyi daha bugün açtım. Deneme yaptım, buldum ettim bir çok kelimede ilk sıraya soktum siteyi. İlk sırada değilse bile çoğu kelimede ilk sayfadayım. Sabahtan beri Google'dan hit gelmekte.

Alan adı tamamen anahtar kelime ve çok kısa bir alan adı. Eğer beklerim derseniz gece 00:00 olduktan sonra analistic'i eklerim. Alan arkadaşa Google'dan hit getirecek olan konu nasıl bulunur bunu da söylerim. Çok kolay bir yöntemi var fakat çoğu kişi bilmiyor.

Peki ben neden bu siteyi satıyorum? Adsense hesabım yok. Gelen hit çöp oluyor başka hiç bir şeye yaramıyor. Ben bu kadar konuyla bu kadar hit yaptıysam siteye daha çok konu eklenirse Allah bilir ne kadar hit gelir. Sitede pokemon go harici hiç bir şey yok. Direk Pokemon go ile ilgili başlıklar.

Site için istediğim fiyat 1000 TL. Eğer beklerim derseniz akşam analistic kodlarını eklerim dediğim gibi. Domain zaten Allah'lık İleride boş alan adı bulacağınızı sanmam. Beta serverda böyleyse bu oyun full sürüme geçtiğinde Allah bilir ne olur Daha hileleri çıkmadı, hileler çıktı mı hitler zaten tavan yapar.

Fiyat neden yüksek? Zaten oyun ortada. Hızla büyüyor, hızla gelişiyor. Türkiye'den yüz binlerce kullanıcı oynuyor. Benim emeğim var, araştırmam var, alan adı desen zaten gerçekten mükemmel. Bunun haricinde eğer alıcı çıkmazsada advoly falan başvururuz napalım

Muhalefet olacak arkadaşlarım lütfen boş yere tartışma çıkartmasın. Gece analistic sonuçları gelince konuya eklerim. Siteye ne seo ne başka bir şey hiç bir şey yapmadım. Domain'den kazanıyor.

- tekrar söylemek istiyorum; size kimse zorla yorum yaptırtmıyor.
Hayırlı satıslar alicim!