SUM() ile aldığın toplam verisini hemen ardındaki satırda insert into ile sipariş numarası ile birlikte siparişler tablosuna ekleyeceksin üstad, acaba sorunu yanlış mı anladım yoksa eksik mi anladım
aynı sipariş numarası farklı zamanda tekrarlanmıyorsa demek ki siparişler tablosunda ilk defa o sipariş koduna yönelik bir veri eklenecek, bu durumda dediğim gibi sum ile toplamı alır sipariş numarası ile birlikte araya başka kodlar girdirmeden insert into ile siparişler tablosuna ekletirsin.
aynı sipariş numarası farklı zamanlarda yeniden kullanılabiliyorsa öncelikle siparişler tablosunda o sipariş numarasında bir veri var mı diye bakılır, eğer yoksa az önceki yöntem uygulanır, yani insert into.. eğer daha önceden eklenmiş bir değer varsa da yine sum ile alınan toplam değeri bu defa update yöntemi ile güncellenmiş olur.
ha yok eğer ki toolbox türünden bir sayfa hazırladım ve bu sayfada manuel olarak toplu bir şekilde yaptırmak istiyorum bu işlemi diyorsanız da ByAkman arkadaşın dediği gibi bu sorguları bir while döngüsü içerisinde yaparsınız.