İntro müziği inanılmaz rahatsız edici...
Merhabalar, sanırım bu düşünceye ben de girdim. Bir defa dinlediğinde güzel geliyor gibi ancak üst üste olunca bi rahatsızlık verici yanı var. Yakın zamanda sesi üzerine biraz daha iyi ve soft müzik bulma çabası içine gireceğim.
Kanalı beğendim güzel videolar. Ses ve uyum güzel ancak intro müziğini kesinlikle değiştirmelisin. Direk sekmeyi kapattım açar açmaz.
Intro müziği yakın zamanda değişecek, teşekkür ederiz.
Başarılar dilerim. Hocam yaka mikrofonu kullanın. Birazda heyecan katarsanız konuşmaya iyi olur. tutmayacak bir kanal değil. çekimden önce çekeceğiniz video için önceden biraz çalışmanızı tavsiye ediyorum bir de güzel bir kanal fragmanı hazırlayın bence kanalın ne olduğu nasıl videolar olduğu ile ilgili

+1
Yaka mikrofonu siparişi verdim geldiğinde sesi iyi alıyorsa o şekilde devam edeceğiz. Şimdilik ekipman eksikliklerimiz mevcut gidişata göre eklemeler yapacağız.
Bu işi para için değil, sevdiğiniz için yaparsanız ilerlersiniz.
Para işin kaymağı diye düşünüyorum, ben iş sonrası kalan tüm vaktimi Youtube'a adamış durumdayım şuan. Umarım hem eğlenir, eğlendirir hem de emeklerimizin karşılığını alabiliriz. Bizler de biliyoruz bu işle zengin olamayacağımızı, tamamen hobi olarak başlayan bir süreç bizim için.
Başarılarınızı diliyorum. Acilen ışıklandırma ayarlamanız lazım. Yüzünüz çok mat çıktı. Ses olarak da bir tane orta seviye mikrofon ayarlarsanız çok güzel olur.
Işıklandırma kesinlikle şart ve çözmeye çalışacağız, yüzümüz mat ve seslendirme konusunda da mikrofon ilerleyen zamanlarda eklenecek.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz, abone olmayı lütfen unutmayın. Kanalımızı arkadaşlarınızla paylaşırsanız bizler de çok mutlu oluruz.