Milesrebel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinize teker teker teşekkür ediyorum arkadaşlar son olarak ise bir alternatif daha oluştu arkadaşım araç satıyor . 2012 linea 70.000 km 1.3 multıjet active plus 2 parça boya 1 değişen. değişen arka çamurluk. fiyatı 1500 tl indirimli yaptı. yakıt, dizel olması, geniş olması avantaj diyorlar çevremdekiler. golf ün yerine sizce almaya değer mi dediğiniz gibi yakıt sıkıntısı var ise ?
Linea ile Golf karşılaştırması olmamış, Güvenlik ve konfor açısından çok tavsiye etmesem de yakıt ve maliyet açısında Linea makul olabilir;

3 Yaşında Linea'dan daha fazla konforludur 10 Yaşında Alman Arabası bunu da unutmamak gerekir...

Eğer 10 Yaşında bir VW alacak iseniz OTOMATİK alırken çok dikkat edin, Yetkili Serviste ki DGS Şanzuman güncellemesi ve değişimini inceleyin, aklınızda soru işareti kalırsa tereddüt etmeyin; ARACI ALMAYIN!

Araç tutulmuyor vs denebilir ancak Konfor ve Güvenlik kriterlerini göz ardı etmeyin, galerici değil, binicisiniz,

Bol Şanslar

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık 10.000 km mi yılda 120.000 km eder
Ayda 10.000 km demek biliyor musun

12 kere yağ filtre değişimi
2 kere 4 lastik değişimi
2 kere triger ve devirdaim değişimi
3 kere fren ve disk değişimi
2 kere debriyaj değişimi
Diye uzar gider

Günde 333 km istanbul taksicileri yapmıyorlar

O ölçü şöyle yapılır yıllık 10,000 km civarı yol yapılıyorsa benzinli tercih edilmesi doğru olur yıllık 30,000 km civarı yol yapılacaksa dizel tercih edilmelidir
Konuyu açan arkadaş için

Golf hemde fsi UZAK DUR demek yeterli olur

Ama şunu sezinledim
Golfe bakıp peugeot satıldı demek ama akabinden linea var demek aklınızda farklı tarz araçlar olduğunu gösteriyor ve kararsızsınız

Konfor ise alman
Ekonomi ise fransız
Hatasızlık ise japon araçları tercih edebilirsiniz
Ay'da 10Bin KM o kadar da zor değil, şahsen Ocak 2016 sürecine kadar yapıyordum; yani sizin anlayacağınız BİLİYORUM ne demek... O yazdığınız masraflar Alman Araçlarında öyle olmuyor ancak yakın değerler tabii ki, burada tek şöför kullanmış olmasının da farkı var vs vs vs.