güncell
MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ref olabilirim
PhpciEngin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MERHABALAR KONU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTİYORUM. SKYPEDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİR MİYİZ ? dpu4321
DefneMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Konunuzu kesinlikle baltalamak istemiyorum sadece aklımdaki soruların yanıtlarını merak ediyorum.

- Sisteminiz şifrelemeyi neye göre yapmakta, veritabanı yoksa alan adlarını bir dosyada tutuyor olmasınız verdiğiniz kod baglanıp alan adını kontrol etmekte herhalde?

- Alan adı lisanlama için güvenliği sağlıyacak extra olaylar nedir?

- Lisanlama işlemi 1. Madde yer aldığı gibi çalışıyor sizce bu siteme ne gerek var?

Tekrar belirtiyorum amacım baltamak değil yanıtlarsanız benim gibi insanların sorularını giderip daha çok satış yapmasını sağlarsınız.
Caesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki birşey soracağım kırılması çok basit nasıl mı hemen söyleyim.

Sanırsam script bir domaine bağlanıp oradan lisans kontrolü yapiyor. Eğer cevap true ise script lisanslı oluyor ve çalışıyor.

Şimdi nasıl kırılır onu anlatayım. Örneğin linux kullanıyorsa.

Lisans doğrulama anında çıkış portuna bakarak hangi domaine lisans doğrulama yapmak için bağlandığını görebilirim.

file_get_contents yada curl kullansın farketmez.

Daha sonra bu domain için fake bi hosts dosyası oluşturup ipsini localhost olarak atarım.

Daha sonra ilgili domain ve uzanti için localde bir host tanımlar yine local ile iletişim kurmasını sağlarım.

İletişim kurduğunda true cevabını gönderip keyfime bakarım.

Yani kısaca imkansız diye bir şey yoktur. Amatör sistem vardır.

Saygılar.
destinatrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi de sonunda yine kendi sitemizde ki php dosyasını yine kendimiz şifreleyecek isek bu sisteme ne gerek kalır ki?

Ben tüm dosyalarımı ioncube ile şifreleyebilirim ki zaten?
WMYunus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Panel Alınmıştır Dürüst ve ilgili Satıcı.

BU SCRİPTİN SATIŞI KAPANMIŞTIR .

MÜŞTERİLERİMİZİN PM YOLU İLE İLETİŞİME GEÇMELERİ ŞEKLİNDE DOSYALARINDAKİ SİTELER YEDEKLER İLE BİRLİKTE YENİ PANELE ENTEGRELİ ŞEKİLDE YÖNETİM PANELİ VERİLECEKTİR .

KONU LİNK :https://www.r10.net/showthread.php?p=1071751233