Tema Kurulumu | Düzenleme | Seo Hizmetleri | Optimize İşlemleri | TASARIM

Artık sitenizi teslim aldığınızda her şey size kalmayacak. Siteyi size teslim ederken bile belirlenen kelimelerden ziyaretçi çekimini hedefliyoruz.

NELER YAPIYORUZ?

Web siteniz'de eğer herhangi bir kurulum olmadıysa Wordpress Kurulum işlemlerinizi yapıyoruz. Ardından ise beraber sizlere en uygun olan temayı bulup sunuyoruz eğer sizin için'de uygunsa tema kurulum işlemlerine'de geçip belirli düzenlemeler gerek varsa dil çeviri işlemlerini yapıyoruz.

Bu hizmetleri yaptıktan sonra ise kategoriye uygun makale ve tanıtım yazıları hazırlıyoruz. Makaleleri seo'ya uygun bir şekilde siteye giriş yapıp tanıtım yazılarını ise imleme sitelerine ve forumlara gönderiyoruz. Tanıtım yazıları yine bize ait olan yıllık bloglar da paylaşılmaktadır.

Unutmadan belirteyim siteniz için logo tasarımı vs. gerekiyorsa onları da hazırlıyoruz

Bu hizmetlerimizin ücretini genellikle 70 TL olarak belirlemekteyiz ancak işin zorluğuna ve müşterimizin isteğine göre fiyat artmaktadır.

[70 TL REFERANS ÜCRETİMİZDİR BELİRLİ BİR REFERANS KAZANDIKTAN SONRA FİYATTA ARTIŞ OLABİLİR]

İLETİŞİM