Arkadaşlar selam bende kısa süredir yaşadığım tecrübelerden örnek vermek istiyorum ve merak ettiğim hususlarda bilgi desteği bekliyorum.

Konu : 301 Redirect - Tam Spamlı Domain - Yeni Domain

Öncelikle xxx.com domainimiz tam spama giriyor bunu anlamak zor olmuyor artık site tamamen sıralamadan düşüyor önbellek 404 hatası info sorgulaması site: içerik silinmesi vs.. Bu işlemler tam spam örneğidir ve daha sonrasında webmaster da 2-3 gün sonra tam spama girdiğinizi gösteren uyarı manuel bağlantılarda görebiliyorsunuz.

Şimdi gelelim asıl konuya siteye "301 Redirect" işlemini gerçekleştirdikten sonra yani (www.xxx.com dan www.abc.com a) tam içerik taşıyıp 2 domaini de aynı yada ayrı webmasterlar dan da doğrulasak yeni alınan domain de doğrulama işlemi yapıldıktan 1 hafta sonra ortalama tam spama giriyor. (Hiçbir yeniden kontrol isteği gönderilmiyor)

301 işlemlerini yaptığım gecesi sıraya oturtuyorum sıkıntı yok en fazla 1-2 sıra oynuyor sonra mesafeyi kapatıyorum ama yeni 301 yapılmış domain neden 1 haftada tam spama giriyor ?

1 Aydır 20 tane domain bu sıkıntıyı yaşıyor ne yapmak gerek şunu da eklemek isterim içeriksiz 301 de çekip aynı sıraya sokuyorum içerikten kaynaklandığını düşündüğüm için ama o şekilde de tam spama girdi.

Bu konu hakkındaki sizlerin düşünceleri nedir ?