sergenyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın yaptığı yanlış olabilir ama hocam sizin şu an yazdığınızda hiç hoş değil. Böyle sorunlar olduğunda çözüme yönelik konuşmalar daha mantıklı. Birde ramazanı öne sürerek 'bak şimdi küfür etmiyorum, sonra sana nasıl küfür edeceğim' demeniz tamamen bir gösteriş gibi olmuş. Yakıştıramadım.

Konuyu açan arkadaş için de, dediğiniz gibi ehliyetiniz alınmışsa ki malesef haklı sebepten dolayı alınmış araba kullanmayın. Çevirmeye denk gelirseniz sizin için çok büyük sorunlar oluşacaktır.

Dipnot: Arkadaşlar lütfen emniyet ile ilgili veya bu tarz önemli olayları paylaşan program-siteleri paylaşmayalım. Bizde araç kullanıyoruz ama bunu farklı yönlerde kullanabilecek (terör, uyuşturucu kaçakçılığı) kişiler olabilir.
Hayatinizda kac kere alkol kullandiniz bilmiyorum ama 1 biradan 60 promil cikmamasi lazim o yuzden hakli yere ehliyetimin alindigini dusunmuyorum bu konuda hakkinizi aramak malesef turkiyede zaten 6 ay sirecek o yuzden beklemek savunmaktan daha iyi bir sonuc olarak gozukuo