Bugüne kadar hazır site kullandım. Wordpress de onun kadar kolay olduğunu bildiğim için wordpress'e geçme kararı aldım ve bir tane wordpress site kurdum. Ücretli temalardan olan Sahifa'yı ücret karşılığı aldım ve onu da kurdum.
Ancak şu an temama baktığım zaman, alırken resimde gördüğüm gibi değil. Eksikler var. Ve ben bunları nereden yapacağımı bulamadım. Basit bir tema gibi duruyor şu an sitemde. Halbuki ekstra yönleri vardı tanıtımında. Onları yapamadım demekki. Anlayan bana şunu göstersin.
Ayrıca varsa eksikleri bir el atsın. İpuçları ve taktikler versin. İstediğim şeyleri, daha doğrusu temada gördüğüm şeyleri yapamadığıma göre, bu işlerde bilgisizim demektir. Çevremde de bu işlerden anlayan yok.
Bu yüzden ücret karşılığı bana bu işleri öğretecek ve benim siteye bir el atacak bir arkadaş arıyorum. 18 yaş üstü olsun.
Ancak ben yoğun birisiyim. Buraya mesajlara falan bakacak zamanım yok. Skype vb. çoluk çocuk işlerle uğraşamam. Ücret karşılığında yardımcı olmak isteyen arkadaş bana telefondan whatsapp veya mesaj yolu ile yazar veya ararsa sevinirim. Buralara bakmıyorum. Başka yollarla bana ulaşmak isteyen kendini yormasın..
Tel: 0531 856 7444