arkadaşlar seo denemeleri yapıyorumda, mesela .com.tr alan adından siteye yönlenecek tüm trafiği misal veriyorum googleye yönlendirmek istiyorum ya da farklı bir sayfa göstermek istiyorum. nasıl yapabilirim?
demek istediğim: mesela linkimiz bi com.tr sitede var. bu adam .com.tr siteden bize tıkladığında farklı bir sayfa açılsın.
Site wordpress ise "Redirection" eklentisini indirin. Ardından wordpresste bi sayfa oluşturun adı "yonlendirme" olsun. Karşı siteden linkinizi "siteadi.com/yonlendirme" olarak alın. Daha sonra eklenti ayarlarına gelip kaynak url kısmına "siteadi.com/yonlendirme" yazıp hedef urlye de gitmesini isteidğiniz url yi yazın.
Seo denemesi yapıyorum demişsiniz. Deneme yaptığınız kelimeye birden fazla siteden link verip sadece 1 sitenin verimine bakmak istiyorsanız ve dışardan aldığınız tüm linklerin tek bir sayfaya verilmesini istoyrsanız, kaynak url kısmına anasayfanızı yazabilirisniz.
Siteniz wordpress değil ise "siteadi.com/yonlendirme" adında bi sayfa oluşturup html kodları ile yönlendirme de yapabilirsiniz.
Sorunuzu tam anlayamadım aslında umarım işinize yarar.