spy1983 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de aslında bunu merak ediyorum.

Gerçekten blog açıp, hayatını bununla kazanan var mı?

Yabancı içerikli, özellikle İngilizce sitelerde ve yabancı ülkelerde bunların örneklerini görebiliyoruz.

Türkiye'de bu mümkün mü? Örnekler var mı?

Teşekkürler
Ben çok güzel paralar kazanan bir kaç kişi biliyorum. Ancak bu kişiler ya en az 10 yıl önce rakipleri çok fazla yokken sitelerini açmışlar veya sağlam sermaye ve profesyonel destek ile yollarına devam ediyorlar. Onun haricinde sadece günlük özgün içerik girerek ve içeriklerini sosyal medyada paylaşarak para kazanan görmedim.

Bende her gün düzenli resmi ile içeriği ile full özgün içerik girerek ilerlemek için çok uğraştım. Para da harcadım. Ancak anlamadığım mevzu şu, ya harcadığım para az geldi bu nedenle anca harcadığım para karşılığı kadar bir kaç rapor hazırlayan ve sonucu hüsran olan kişilerle çalışmış oldum. Ya bana denk gelenler hep do.landırıcı çıktı, ya da seo denilen olay yalan, milim yol katedemedim. Ben artık anlam veremiyorum. Bu işlerle ilerleyenler ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar? Hayır bir gün kafam atacak gidip kredi çekeceğim 50-100 neyse artık. O parayı da kaptıracağım diye korkuyorum Demek ki her şeyde olduğu gibi nasip kısmet meselesi bu işler.