Vallahi bu scripti almıştım ama hiç memnun değilim. Daha önce hiç bir scripti adam etmek için bu kadar uğraşmamıştım.

Scripti satın aldım abartısız tam 3 gün kurmak için uğraştım. Kod bilgim olmasına rağmen uzun uğraşlar sonucu yarım yamalak çalıştı.

Daha sonra easyComment yorum eklentisi satın aldım. Kurulum için yarım yamalak bir döküman oluşturmuşlar. Abartısız 2 gün de bu eklentiyi çalıştırmak için uğraştım. .htaccess dosyası yanlış olduğu için lanet olası eklenti çalışmıyormuş. Kimin aklına gelir?

Son versiyona güncelleme yaparken site komple uçtu. Sıfırdan kurmak durumunda kaldık şimdide de sitemap filan çalışmıyor. Konu içerisindeki gösterim sayıları çalışmıyor, facebook paylaşım sayısı şaibeli, sitemapda 20 konu gösterilmesi gibi aptalca limitler koyulmuş vs..

Kurulum için döküman hazırlamışlar,kurulum sırasında open_basedir ile ilgili bir hata alırsanız manuel kurulum yapın diyorlar. Kurulum yapılan sürüm 1.4, Döküman bölümündeki sql eski bir sürüme ait. Gökten zembille sql mi indirelim bari başınızdan sağıyorsunuz doğru düzgün bir yere yönlendirin.

Lisans sistemleri akbilisim sunucuları üzerinden çalışıyor. Adamların sunucu kapanırsa sizin sitenizde yalan oluyor. Sunucunuzda firewall filan varsa sıkıntılar anında başlıyor vs.

Ne sorarsanız sorun destek sekmesinden mail gönderin diye klişe bir cevap veriyorlar.

Codecanyon üzerinden mail gönderiyoruz 2-3 haftada dönüş yapılmıyor vs.

Alacak arkadaşlar codecanyonda yorumları okumadan karar vermesinler derim..

Ayrıca iletişim formu, yorum eklentisi gibi şeyleri de extra ücret ödeyerek satın almanız gerekiyor

https://www.r10.net/1071744703-post5.html