Selamlar,
Hardline kötülenecek bir marka değil bence. Zaten tüm supplementlerin etkisi kişiden kişiye değişecektir. Ben geçen sene kullanmıştım ve başarılı olarak buldum.
Şu anda protein7.com 'un sattığı
XPro Whey Complex ürününü kullanıyorum. Alman mühendisleri tarafından üretilmiş. Düzenli ve sürekli olarak kullandığımı söyleyemem ama fiyat ve ürün içeriği güzel gözüküyor. 1 Kilogramlık üründe 33 servis çıktığı yazıyor, eğer yüksek bir bütçeniz yok ise denemenizi tavsiye edebilirim.
Xpro'ya çok güvenmeyin. Bodybuilding.com sitesinde öyle bir marka bile çıkmıyor. Protein7'in başka ülkede kendisinin ürettirip getirdiği bir supplement. Bu nedenle daha güvenli markalara yönelmekte fayda var.
Şeker oranından haberiniz var mı hocam
Kilo aldırır fakat ne kadar adam akıllı hacim kazandırır tartışılır. Herkesin görüşüne saygım var fakat çok net konuşmuşsunuz yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Gainer olarak optimum serious mass öneririm. Kışın 2 paket bitirdim. Öneririm
Arkadaşlar benim başka ufak bir sorum olacak. Yeni konu açmadan buraya yazmak istedim. Ben yeni spora başladım. ilerde sporu bırakırsak protein tozu zararlı olabiliyormus, sarkma vs gibi. Siz önenir misiniz kullanma mı?
İleride protein tozunu bırakırsan zararlı oluyor
Protein tozu kullanınca sarkıyor
Protein tozu zararlı
Protein tozu doğal değil
gibi cümleleri söyleyen insanların yanından hemen uzaklaşın hocam. Büyük ihtimal bu kişiler spora 1 ay gidip totoları yemeyince bırakan insanlardır. Kendileri yapamadıkları şeylere de çamur atarlar.
Sporda ilk ayınsa kullanmamanı öneririm. Vücudun ilk önce hamlığını atsın spora alışsın. 1. ay bitince kullanabilirsin. Optimum gold whey, nutrend premium whey protein tozları işini görecektir.
Protein tozuyla ilgili şu makaleye göz atabilirsin :
http://www.gymturk.com/protein-tozla...lari-nelerdir/