hocam banada pm atarmısıınız bende aynı dertten muzdaribim
sizede pm gönderdim ama arkadaşlar lütfen daha fazla pm istemeyin sonra allah korusun bu işler sağlık işleri,sonuçta ben değilim doktor,sadece benim ameliyatımı yapan doktoru önerdim okadar..
sadece şunu söyleyebilirim 1 saatte ameliyat oluyorsunuz Allahında izniyle ömür boyu özgürsünüz herşeyi yiyebiliyorsunuz..
tam 20 sene çektim bu illeti ama hiç gerek yokmuş,ameliyat olup kurtulmak lazım ben 4250 tl ameliyat parası verdim 2 ay önce şimdi nekadar bilmiyorum..
şu an ki aklım olsa bu illeti 20 sene çekeceğime değil 4250 tl 42500 tl de olsa verirdim yani..
son 10 yıldır ilaçları cebimde gezdiriyordum artık.artık hergün mahvediyordu beni..demekki ilaçlarda bağımlılık yapıyor belli bi zamandan sonra.ve ilaçların etkiside çok kısa süreli oluyor belli bir zamandan sonra..
ameliyattan sonra 1 aylık falan diyet süresi var;
ilk hafta sadece sulu yiyeceklerle yaşıyorsun püresiz çorbalar hoşaf suyu ve su vs
yavaş yavaş katılaştırılıyor diyetler ve 1 ay sonra bambaşka bir hayata başlıyorsunuz,en önemliside artık cebinizde ilaç vs taşımıyorsunuz,artık geceleri ağzınıza acı su gelerek,kusarak uyanmıyorsunuz..
sizce değmezmi?