HighQuality adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani adamın üzerinde mal yoksa, avukat tutarsanız eğer ücretleriyle birlikte faizlenir de faizlenir. Hiçbirşey yapamazsınız maalesef.

Atıyorum adamın üstüne araba var. Fiyatı fark etmez. Arabanın üzerine icra konur 1800TL tutarında. Fakat arabayı sattırmazlar, 1800TL için. Yine beklemek zorunda kalırsınız.

Ya da evi var, içinde oturuyor. İcra memurları gidip evden eşya kaldırmazlar, 1800TL tutarında. Her halükarda borçlu kazanıyor gibi birşey.

O yüzden bir şekilde uzlaşmaya varın. Maalesef yasalarımız bu yönde.
Adam profesyonel *********** günlük dolandırdığı 10 k civarı. Hesabında para vardır yani

JackkerL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşı git döv hocam, 1800 TL alma garantin bile yok arkadaşın dediği gibi. Ama gidip döversen, zorla 1800 TL falan alırsan emin ol karlı çıkarsın, ülkede tecavüz, gasp ve dolandırıcılığın cezası yok Olmadı çıkıp "1800 TL mi?" "kuran satıyodum hacca gittim" falan dersin biter. Bir de ünlü olursun fena mı
Doğru söylüyorsunuz

shn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 2 bin TL için icra başlattım. Burada bir *********** vardı Ahmet apiş diyr herkesi dolandırdı. Benden de 2bin TL çarptı bende adama icra takibi başlattım.

Nasıl yapılıyor.
Öncelikle sözlü alacağınıza bile icra takibi açabilirsiniz. Önce bir icra dairesine gidin ve gerekli forumları doldurun. Başvurun bu kadar basit. İşi sağlam yapmak için senet alın ben senet aldım ve icra müdürlüğünün emanetine bırakrırıp icra takibi başlattım.

Şimdi maliyeti 20 TL kadar. Senet alırsanız daha sağlam olur. Olmasa da sözlü alacağınıza da icra takibi yapabilirsiniz. Başka merak ettiğiniz konu varsa yazın.

Önemli bir nokta icra takibi yaparken sözlü alacağınızı ispat edemezsiniz alacağınız miktarın yarısına yakınını ceza olarak ödersiniz. Daha net bilgiyi icra dairesinden öğrenebilirsiniz maliyeti de tebliğ ücreti 20 TL kadar
teşekkürler