2012 late için çok para. 2014 başı vardı bende. hardware update de sıkıntı çıkmadı. bahsettiğin yükseltme sistem güncellemesi mi ? yani gelecek yıl için yapılacak olan güncellemeyi alamayacak makina umarım doğru anladım.
Açık konuşmak gerekirse altından semerde vursan 700 den fazla vermem. Makinayı default hale getirirsiiniz ilave taktığınız ramleri ve diski söküp 700 civarına düşecek olursan özel mesaj gönderin hocam.
Sistem güncellemesi. Şu anda piyasada satılık 2. El mac mini 700 liraya varsa cidden koşun alın.
Üzerinde 256gb ssd sadece 500 küsur. Bunun dışında klavye mouse ve 8gb ram ve garantili ürün kusura bakmayın da yani bos hali bile 700 den fazla eder. Cihazdan bir sey sokemem bu hali ile satiliktir.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:41:08 -->-> Daha önceki mesaj 03:38:26 --
2012 late için gerçekten çok yüksek fiyat hocam, ciddi indirime gitmenizi tavsiye ederim.
Yorumum gereksiz görüldüyse affola, satabilmeniz için söyledim.
Tesekkur ederim ama piyasa arastirilarak ilan eklendi. Almadan oncede ve simdi satarken de inceleyip satisa koydum.
R10.nete gore fazla gelebilir.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi