İstediğiniz araç nasıl olacak bu önemli.
Ben 37-45 lira arasına
2004 Passat 1.8T B5.5 alırdım mesela. Performans, konfor, güvenlik, yakıt tasarrufu hepsi bir arada.
Cruze olmaz hocam, siz fark edememişsinizdir. Babam uzun yıllar galericilik yaptı. Şimdi de iş makinaları sektöründe kiralama yapıyoruz. Araba konusunda her şeyi danışabilirsiniz.
Ya da ben o rakamlara 2000-2003 arası E39 kasa 5 serilerine bakardım. 5.23, 5.25, 5.28 gibi. Hatta o fiyatlara zorlanırsa 5.30 bile bulunabilir.
Yakıt olarak şehir içinde LPG 25 kuruşun altına düşmez. Ama konfor, alman tankı hissi, performans sizi asla üzmez...
Ben o rakamlara başka alınacak bir araç göremiyorum....
Ha bir de W210 kasa E200 kompressorlere bakabilirsiniz.
Diyeceksiniz ki arabalar yaşlı. Yaşlı olması ile kaliteli olması farklı şeyler... Bugün 95 model çift salıncak amortisörlü bir W124 kasa mercedesten aldığınız konforu, şuan çıkan agea dan alamayabilirsiniz...
Olaya bakış açınız önemli..
arkadaş iyi güzel eski araçları önermişte sanayi'den çıkmazsin sonra bol bol ariza yapar
Hb seviyorsan;
B segment : Fiesta - Yeni i20 - İbiza - Polo bakabilirsin.
C Segment: Leon - Focus - Megane 3 - 45-46'a çıkabilirsen Astra J kesinlikle her ihtiyacini karşılar
İşte yanlış burda başlıyor hocam , emin olun önerdiği araçlar ile sanayi gitme riskiniz daha azdır , tabi temizini bulması şart . Onlardan alması için demiyorum ama yanlış bir düşünce sizdeki .
Bizde çok araba değiştik ve çok araba kullandım , 98 e200 vardı bizde ondaki konfor bu gün çıkan astra, leon vs sınıfı araçlarda bulunmaz .
Bizim araç tanıdıktan almıştık, baktırmadık sonradan öğrendik kazası falan olduğunu 8 yıl kullandık fren balataları rutin bakım hariç bizi sanayiye götürmedi

Sattığımızda km'si 250 bin üstüydü.
Aşırı yakıt tüketimi tek eksisi .
Ben olsam ne linea nede cruze alırdım , lineayı beğenip corolla beğenmemek garip bir durum
Corollanın sedanları bende sevmiyorum ama lineadan çok daha güzel göründüğü kanaatindeyim .