WWT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bütçemiz 38-42 arası, teşekkürler yorumunuz için

teşekkürler yorumunuz için hocam

1.3 mjet baya kullandığım için line konusunda da iyi düşüncelerim var sıcak geliyor elbette ama, cruze kullandığımda da o hantallığı ben mi hissedemedim yoksa çok az mı kullandım benzinliydi ondan mı farkedemedim bilemiyorum.. otomatiğini kullanmıştım yakıt tasarrufu cihazı falan da vardı tamam çok yakıyordu ama performans çok iyiydi diye hatırlıyorum. şekil şemal konfor yakışıklılık olarak da lineayı 3 e 4 e katlayan bir araç..

ancak ve ancak, cruze u listeden çıkartıyoruz yapacak bir şey yok. varsa eğer 37-42 lira aralığıda araç tavsiyeleriniz ( sedan veya çok küçük olmayan hb olabilir ) onları da bilmek isterim.

yorum yapanlara toptan teşekkürler arkadaşlar

İstediğiniz araç nasıl olacak bu önemli.

Ben 37-45 lira arasına

2004 Passat 1.8T B5.5 alırdım mesela. Performans, konfor, güvenlik, yakıt tasarrufu hepsi bir arada.

Cruze olmaz hocam, siz fark edememişsinizdir. Babam uzun yıllar galericilik yaptı. Şimdi de iş makinaları sektöründe kiralama yapıyoruz. Araba konusunda her şeyi danışabilirsiniz.

Ya da ben o rakamlara 2000-2003 arası E39 kasa 5 serilerine bakardım. 5.23, 5.25, 5.28 gibi. Hatta o fiyatlara zorlanırsa 5.30 bile bulunabilir.

Yakıt olarak şehir içinde LPG 25 kuruşun altına düşmez. Ama konfor, alman tankı hissi, performans sizi asla üzmez...

Ben o rakamlara başka alınacak bir araç göremiyorum....

Ha bir de W210 kasa E200 kompressorlere bakabilirsiniz.

Diyeceksiniz ki arabalar yaşlı. Yaşlı olması ile kaliteli olması farklı şeyler... Bugün 95 model çift salıncak amortisörlü bir W124 kasa mercedesten aldığınız konforu, şuan çıkan agea dan alamayabilirsiniz...

Olaya bakış açınız önemli..