Spor araç kulllanan birine göre cruze yavaş gelebilir fakat normal sakin kullanici için bir sorun teşkil edeceğini sanmiyorum.
Ayrıca bütçenizi belirtirseniz ve ne istediğinizi örnek sedan mi hb mi gibi öneride bulunabilirim
Ayrıca astra ve cruze aynı platform'un araçları. Cruze yerine astra'da bakabilirsiniz
hocam bütçemiz 38-42 arası, teşekkürler yorumunuz için
Linea çok konforlu bir araç olmasa da yakıt yönünden sizi tatmin edecektir. Cruze ise dediğiniz gibi konforlu olsa bile performans düşük kalıyor. Şahsen iki araç arasında kalsam linea alırdım.
teşekkürler yorumunuz için hocam
Cruze alınmaz. Avrupa satışı kesildi. 10 yıl parça garantisi v.s onları geçelim önce.
1.6 motorla o araba aşırı hantal. Bizzat denedim. Haliyle kasayı kaldırmadığı için LPG'de olsa fazla yakmaya başlayacak. Bu sefer performans tatmin etmeyecek. Hayal kırıklığı tamamen.
Linea alabilirsiniz. Gözünüz kapalı bir şekilde. Az yakar, motoru tatmin eder. Zaten 1.3 Multijet motorları ünlüdür Fiat'ın.
1.3 mjet baya kullandığım için line konusunda da iyi düşüncelerim var sıcak geliyor elbette ama, cruze kullandığımda da o hantallığı ben mi hissedemedim yoksa çok az mı kullandım benzinliydi ondan mı farkedemedim bilemiyorum.. otomatiğini kullanmıştım yakıt tasarrufu cihazı falan da vardı tamam çok yakıyordu ama performans çok iyiydi diye hatırlıyorum. şekil şemal konfor yakışıklılık olarak da lineayı 3 e 4 e katlayan bir araç..
ancak ve ancak, cruze u listeden çıkartıyoruz yapacak bir şey yok. varsa eğer 37-42 lira aralığıda araç tavsiyeleriniz ( sedan veya çok küçük olmayan hb olabilir ) onları da bilmek isterim.
yorum yapanlara toptan teşekkürler arkadaşlar