Elektrik faturası yolladık. Onaylamadınız. Doğalgaz faturası yolladık. Onaylamadınız. Banka dekontu yolladık. Onaylamadınız. Hepsi de 1-2 aylık. Kimlik desen arada oyuncak gibi gidiyor... En son ikametgah kağıdı kaldı şimdi gidip muhtarlıktan alırım ama biliyorum onu da onaylamazlar.
Mail atıyoruz dönüş yok. Bu 3 haftadır böyle. Ayıp ediyorsunuz arkadaşım. Bir hesap onay edeceksiniz diye daha vermediğim kişisel bilgim kalmadı. Ramazan ramazan yemin ediyorum çileden çıkarttınız beni. Altı üstü bir hesap onaylayacaksınız nedir yani çok mu zor bir olay?
Ben 3 haftadır elimden geleni yaptım. Basit bir hesap onaylayacaklar ama onaylamıyorlar. İnsanı dürüstlükten soğutuyorsunuz yemin ederim. Lanet olsun dedim en sonunda. Şimdi gidip onaylanmış olan bir arkadaşımın hesap bilgilerini kullanacağım. Bunu da mecbur kaldığım için yapıyorum.
Neden mi bu kadar sert çıkıyorum? Beni 3 haftadır oyalıyorlar. Banka ödemelerim geçti. 2 gün sonra faizlerle uğraşacağım. Sırf hesabımı onaylamadıkları ve bende işlem yapamadığım için. Bu memlekette dürüst oldun mu kaybediyorsun işte bazen.