anx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Sadece TPE odaklı olarak aynı işlemi bundan yaklaşık olarak 6 ay önce gerçekleştirmiştim.

Turkcell hattına sahip olduğum için ve İstanbul'da ikamet ettiğim üzere yakınında da bulunduğumdan ötürü Beyoğlu'ndaki Flagship mağazası üzerinden başvuruda bulundum.

İzlemiş olduğum yol, en yakın noterden mobil imza için gerekli olan vekaletnameyi 45TL gibi bir ücrete temin edip akabinde ilgili bayiye götürmek oldu.

Mevcut sim kartım 128K'lık mobil imza destekli bir sim kart ile değiştirildi (eski sim kartım 4g uyumlu olmadığı için sim kart değişikliğine herhangi bir ücret ödemedim) ve birkaç gün içerisinde Turkcell tarafından gelen çağrı ile mobil imza aktivasyonu tamamlandı.

Fakat mağazadaki müşteri temsilcisi, bu işlem için Garanti Bankası ile ortak yürüttükleri bir çalışma olduğunu ve de noter ile uğraşmadan direkt internet bankacılığı üzerinden hızlı başvuru işleminin de gerçekleştirilebileceğini belirtti, tabi ki sim kartı değişikliğini önceden tamamlamak gerekiyor.

Mobil imza servisi için de Turkcell faturasına her ay 5TL servis ücreti yansıtılıyor.

Teşekkürler.
Çok teşekkürler sayın hocam türkcell hattım var bunu araştırıp soracağım saygılarımla.