Carizmatic1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@NarKo; son kez rica ediyorum, lütfen attığınız yorumlara dikkat edin, sadece ilk siteye değil hepsine özen gösterin, bende yakında gezintilere başlayacağım, rica ediyorum faydalı bir iş yapalım.

@orlondo_123; gruba ekledim.

@Kaymoneth; pekala bekliyoruz.

@GalipErdem; şimdilik grupta kalıyor, ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşadığın takdirde ilk önce bana bildir.

Herkese kolay gelsin.
Kardeşim yorumlarda ne var ben anlamadım gitti. Yazıyorum geziyorum. beni çıkart kardeşim. Ve benden şikayetçi olanlar da yorumları atsınlar en son bi analiz yapalım ne hatam var görelim bir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:02:54 -->-> Daha önceki mesaj 01:54:57 --

BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isim:Serkan
başlangıç:18:30
bitiş:18:58
ip:aynı

@Carimatic1; @NarKo; @cwlerde; @esrae; arkadaşlar önceden çok iyi düşüşler yaşıyorduk ama şimdi,durum hüsran bunu sebebi nedir?

verim alamıyoruz gruptan..

Ben gruptan çıktım. Arkadaş gerektiği özeni gösterdiğimi düşünüyorum. Yorumlarımı beğenmiyorlar sanırım. Bir veya bir kaç kişi. Bu yüzden sürekli ihtar almak canımı sıkar hale geldi. Yönetici sağolsun anlayışlı ancak benim yorumlarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum önceki uyarılardan sonra. Bu sebepten ben çıkıyor ve burada normalde herkes gitse de tek kalıcı olacak kişi de bendim ama olmadı, sağolsunlar. Bana karşı tavır alındığını düşünüyorum yönetici hariç. diğer bir iki kişi tarafından. olabilir veya olmayada bilir bu yüzden Hepiniz hakkınızı helal edin..