SametKarakus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle teşekkür ederim, gerçektende arkadaşlar kendi aralarında anlamsızca bir mücadele gibi birşey vermişler bilinçsizce.
Acaba Android inmi yoksa İos unmu önü açık ve sizin öneriniz nedir bunu öğrenebilirmiyim?
S.a.
Estğ. Mücadele verecek birşey yok.Beğenmediyseniz , zan üzerinden hareket etmeye kimseyi bilgisizlikle suçlamaya gerek yok söylediklerimi örnekli açayım.

PhoneGap için Örnek veriyorum.

1-Uygulama Yazacaksınız , PhoneGap ile HTML5+CSS3+JS + ANGULAR JS ile uygulamayı yazdınız PhoneGap bunları yorumladı java nın anlayabileceği kodlara çevirdi derken uygulamanız native e göre biraz daha yavaş çalışacak.

2-Oyun yazdınız diyelim. Yine HTML5 + CSS3+ JS + ANGULAR kullandınız yüksek seviyeli güzel bir oyun yaptınız yine yukarıdaki yorumlama sıkıntısından dolayı yavaş çalışacak.

PhoneGap ile yazılmış uygulamalara buradan ulaşabilirsiniz.

Native İçin Örnek veriyorum.

Android studio ile yazdığınız için uygulamada core java kullanıyorsunuz. (Pure değil.) Herşey hızlı güzel. Oyun yazarken oyun motorlarını kullandığınız için daha iyi grafiklere daha zahmetsiz hazır bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Xcode bilmediğim için yorum yapamıyorum.ama VM ile sanallaştırmaya gidip ios kurup biraz test etme imkanınız olur diye düşünüyorum.

Hayırlı Sabahlar.