dış çekim için 50mm ve 18-135 lens canon 600d makinan ile daha kaliteli pozlar yakamalana yardımcı olacaktır kardeşim. 50mm 250 TL civarında 18-135 ise 900 TL civarındadır. Birde sana önerim otomatik modda değil diafram öncelikli modda yani AF modunda çekim yapmandır. İnternette bu konular hakkında bılgı bulabılırsın. Şunuda belirtmek isterim orjinal lensin 18-55 de işini rahatlıkla görür (basit çekimler için) makınayı kullanmasını öğrenmen şartıyla kolay gele.
18-55 de bişey yapamadım açıkcası. ama oto modda kullanıyorum ayarlardan anlamadığım için. yanımda fotoğrafçıyle ben aynı pozu çekiyoruz ama arasında bildiğin uçurum var. yani evet bikaç dokunuş elbette yapıyodur, ama oto modda da yakın ayarı makina ypaıyodur. uçurumun sebebini direk lense bağladım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:17:24 -->-> Daha önceki mesaj 11:58:02 --
dış çekim için 50mm ve 18-135 lens canon 600d makinan ile daha kaliteli pozlar yakamalana yardımcı olacaktır kardeşim. 50mm 250 TL civarında 18-135 ise 900 TL civarındadır. Birde sana önerim otomatik modda değil diafram öncelikli modda yani AF modunda çekim yapmandır. İnternette bu konular hakkında bılgı bulabılırsın. Şunuda belirtmek isterim orjinal lensin 18-55 de işini rahatlıkla görür (basit çekimler için) makınayı kullanmasını öğrenmen şartıyla kolay gele.
Bir de, Tamron 17-50mm f/2.8 Geniş Açı Lens bu ürünü tanırmısınız nasıl bilirsiniz?