Ürünün fotoğrafı var mı? Son kullanma tarihiyle son olur fiyatını gönderir misin? ağzı kapalımıydı bozulma, nutubet gibi bi sorun olmuş olabilir mi?
Hocam üründe her hangi bir bozulma rutubet söz konusu değil, ambalajı kilitlenebiliyor kullanılmadığı tüm süre boyunca kilitli olarak durdu. Ürünün dış kutusu üzerinde türkiye ye geldikten sonra üzerine tarım ve köy işlerinin onaylamadığı yerler ve aynı zamanda türkçe içerik vs. yapıştırılmaktadır. Üzerinde bulunan etiketler görsel olarak düzgün yapıştırılmamış olduğu için hoşuma gitmedi ve kaldırdım bu nedenle son kullanma tarihi üzerinde yer almaktadır. Kutuyu farklı bir amaç için kullanacaktım. Ama yıl olarak son kullanma tarihi 2018 dir alırken kendimde ona dikkat ederek aldım. Fiyat konusunda gelince ürünün servis başına kullanım tutar 3,78 tl dir. ilk mesajda da belirttiğim gibi 7 8 kere kullanmışımdır ama 10 servisten hesaplarsam 37,80 tl yapar güncel fiyatı 179 ile 189 tl arasındadır. Bunlar göz önüne alındığında fiyatın gayet makul olduğunu düşünüyorum. Ama pazarlık adına 85 tl bırakayım hocam kargo yine bana aittir.
Ayrıca: Şu an için bu üründe yok ama belli bir süre durduktan sonra ürün sertleşmeye başlamaktadır ama bu kullanmaya karşı her hangi bir sorun teşkil etmemektedir.
Resimler;