Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır YouTube'a video yükleyen ve toplamda milyonun üzerinde izlenme alabilmiş biriyim. Uzun zamandır kafamda bir proje vardı. Öncelikle udemy eğitim sitesine bir kurs koymuştum nasıl Viral olunur diye fakat udemy yeni satış politikasından dolayı bayağı patlak verince, bende YouTube'a buna benzer kayıtları ücretsiz koyma kararı aldım.
Yaptığım içeriğin temel hedefi "YouTube'da kanalınızı nasıl büyütürsünüz" ücretsiz bir şekilde anlatmak.. Türkçe kitlemin çok az olacağını düşündüğüm için Video'yu ingilizce anlatmayı tercih ettim. Zaten Türkçem de yeterince iyi değil (buraya akıcı yazdığıma bakmayın).
14 videoluk bir seri hazırlıyorum ve ilk 2 videoyu yükledim, geri kalanını çok yakında yüklerim artık..
İşe yarar mı, insanlar sever mi hiç bir bilgim yok.. Genelde bu konularda herkes bir ücret talep ederek yardım ettiği için bende bu konuların ücretsiz bir şekilde herkesin bilmeye hakkı olduğunu düşündüm.
Ekstra olarak, yardımım dokunabileceği herhangi bir konu var ise özellikle YouTube'a yeni giriş yapanlar için, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım (spam ve kopya içerik hariç)
Video'yu merak edenler için, her türlü eleştiriye de açığım.
https://www.youtube.com/watch?v=6OSoCjLCyU4
Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile