7'den 1 sene sonrada 8 çıkar

Bir dünya para vereceğine beklese daha iyisi olmaz mı?
Gerçi 2 sene sonra 9 çıkar...
3 Seneye 10 çıkar.
3 Senede telefona 9-10K para yatıracak.
Değiştirmek istemesi mi masraf yoksa sırf apple "alo diyen mesaj yazan vs vs" bir telefona 7 dedi diye alması mı?
Hocam eleştirilerimi lütfen yanlış anlamayın şahsınıza yönelik bir şey değil. Çevremde Apple kullanan pek kişi yok daha doğrusu yenisi çıktı almalıyım modunda kişi pek yok. Fırsat bulmuşken sorayım dedim
Ha şahsi fikrim; gücüm yetse bende her teknolojik alette Apple kullanırım. Ama 5i elimdeyken 7i düşünmem

hele ki s'ini plus'ını cila'sını vs vs hiç düşünmem.
Est. hocam yanlış anlaşılacak bir durum yok, herkesin düşüncesi farklı. Herkes sizin gibi düşünse Apple batar kimse yeni çıkan telefonu almaz

Ben arkadaşın sorusunu yanlış anlamışım; 7 çıktıktan sonra 6s almak istiyormuş. 1 üst mesajımda sürekli son çıkan modeli almak istemenin boşuna masraf olduğunu belirttim zaten ama firmalar bundan para kazanıyor tüketici de sırf görüntüsü değişti diye almak istiyor. Bunun önüne geçmenin yolu da S serilerini değil de normal serileri almaktır; bildiğimiz gibi Apple 4'de, 5'de ve 6'da S modellerde aynı kasayı kullandı. Ben Apple kullanmadan önce 6 ayda 1 telefon değiştiren bir insandım. İphone 5 aldım 3 yıl boyunca değiştirme gereği duymadım şimdi 6s kullanıyorum eminim onu da en az 3 yıl kullanacağım.