FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yıl iphone 5 kullandıktan sonra birkaç ay önce 6s aldım. Zaten işletim sistemine aşina olduğum bir telefon. Bana göre bu işi en iyi Apple yapıyor, bütçem el verdiği sürece Apple marka telefon kullanacağım. Kasma, donma, ısınma kesinlikle yok. Plus ile tek farkı ise boyut. Ben taşıma problemi nedeniyle normal 6s aldım ama boyutu benim için uygun derseniz kesinlikle plus derim. Şimdi almak istiyorsunuz, o kadar övdüm telefonu almayın desem üzüleceksiniz ama biraz daha sabredip 7 alın, ben pişman oldum beklemediğime. 6s alırsanız kısa süre sonra 7 çıkacak değiştirmek isteyeceksiniz boşuna masraf. 7 alırsanız 2 yıl güncel bir telefon olacak, 7S'de de kasa aynı olur. Garanti konusunda ise en iyi Apple Türkiye garantisi. Vatan, Teknosa, Bimeks, Mediamarkt gibi teknoloji marketlerinde var.
7'den 1 sene sonrada 8 çıkar Bir dünya para vereceğine beklese daha iyisi olmaz mı?
Gerçi 2 sene sonra 9 çıkar...
3 Seneye 10 çıkar.
3 Senede telefona 9-10K para yatıracak.

Alıntı
6s alırsanız kısa süre sonra 7 çıkacak değiştirmek isteyeceksiniz boşuna masraf. 7 alırsanız 2 yıl güncel bir telefon olacak, 7S'de de kasa aynı olur.
Değiştirmek istemesi mi masraf yoksa sırf apple "alo diyen mesaj yazan vs vs" bir telefona 7 dedi diye alması mı?

Hocam eleştirilerimi lütfen yanlış anlamayın şahsınıza yönelik bir şey değil. Çevremde Apple kullanan pek kişi yok daha doğrusu yenisi çıktı almalıyım modunda kişi pek yok. Fırsat bulmuşken sorayım dedim

Ha şahsi fikrim; gücüm yetse bende her teknolojik alette Apple kullanırım. Ama 5i elimdeyken 7i düşünmem hele ki s'ini plus'ını cila'sını vs vs hiç düşünmem.