Arkadaşlar merhaba.
Android kullanıcısıyım.
İphone almayı düşünüyorum 16 bir beni karşılamaz en az 64 GB almayi dusunuyorum. 6s kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim? Telefonda kasma falan oluyor mu telefonda şikayet ettiğiniz bir sorun vs varmi?
Telefonu şimdi mi alsam yoksa iphone 7 çıktıktan sonra mi alsam ucuzlar vs.
Sürekli kullanımda şarjı nasıl gidiyor falan.
6s plus ile bunun arasındaki fark nedir?
Bir de uygun iphone telefon nereden alabilirim Apple garantili fikrin olan varsa yazarsa çok sevinirim
3 yıl iphone 5 kullandıktan sonra birkaç ay önce 6s aldım. Zaten işletim sistemine aşina olduğum bir telefon. Bana göre bu işi en iyi Apple yapıyor, bütçem el verdiği sürece Apple marka telefon kullanacağım. Kasma, donma, ısınma kesinlikle yok. Plus ile tek farkı ise boyut. Ben taşıma problemi nedeniyle normal 6s aldım ama boyutu benim için uygun derseniz kesinlikle plus derim. Şimdi almak istiyorsunuz, o kadar övdüm telefonu almayın desem üzüleceksiniz ama biraz daha sabredip 7 alın, ben pişman oldum beklemediğime. 6s alırsanız kısa süre sonra 7 çıkacak değiştirmek isteyeceksiniz boşuna masraf. 7 alırsanız 2 yıl güncel bir telefon olacak, 7S'de de kasa aynı olur. Garanti konusunda ise en iyi Apple Türkiye garantisi. Vatan, Teknosa, Bimeks, Mediamarkt gibi teknoloji marketlerinde var.