constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hiç bir şey anlamadım.
Hocam adamlar kredi felan çıkartmıyor.

Atıyorum sizin vodafone hattınız var faturalı.

Bakıyor puanınıza. Atıyorum iphone 6s 16gb almaya puanınız var.

Aylık tarifenizde 50TL ödediğinizi farz edelim. Vodafone size cihazı tanımlamak için aylık tarifye ek 125TL + 24 ay diyor mesela. Cihazı almak için size sözleşmeyi imzalatıyorlar. Ardından telefonunuza mesaj geliyor. Tarifenize ek cihazı almak ister misiniz diye. Onaylıyorsunuz.

Artık telefon sizin oluyor. 24 ay boyunca 175TL fatura ödeyeceksiniz vodafone firmasına. Eee elinizde hala para yok?

işte olay tam olarak burada başlıyor.

Cihazı size veren yere ya da farklı bir yere satabilirsiniz. Yada gelip r10'da da satabilirsiniz.

Aynı yere sattığınızı farz edelim. Adam sizden 2200TL'ye kutusunu dahi açmadan cihazı geri alıyor. Elinize 2200TL para sayıyor. Oldu size trink 2.5k'ya yakın para.

Ancak siz vodafone firmasına kredi taksiti öder gibi bu parayı ödemeye devam ediyorsunuz.

Kredi olayı bu yani, adını öyle yapmışlar dikkat çeksin diye. Onun dışında paranızla zarar etmenin dışında birşeyi yok. Kısacası ihtiyacı olanları tuzağa çekme politikası.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:07:37 -->-> Daha önceki mesaj 22:06:16 --

Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Dediğiniz Mantıklımı Sizce? Mesela Adam Demişki 5000 Tl Lazım.5000 Tllik Telefon Varmı?
Mantıklı evet. Daha önce kaç kere yaptım aynı işlemi. O yüzden biliyorum.

2 telefon tanımlayabiliyorlar, puanınıza göre Bu olay bu kadar basit.